keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kansan kirppis


Hietsun kirppis on siirretty Tall Ship Racen ajaksi Kiasman ja Musiikkitalon väliselle Kansalaistorille. Kiva paikka, eksyy varmaan enempi ihmisiä ohikulkumatkalla kuin Hietaniemeen. Mutta fiilis on eri kuin periteisessä Hietsussa (sekavampi?).

Aamulla Kaivari-kävelyllä nähtiin pari upeaa suurta purjelaivaa saapumassa Hietalahteen. Mahtaa olla komea näky itse satamassa. Kirpparilta en enää tutki lastenvaatteita, vaan koiratarvikkeita - ei uskoisi! Nyt löytyi itsetehty lämpöpuku 2 eurolla ja punainen kurapuku 3 eurolla. Taitaa siirtyä suoraan Fidan pussiin?


2 kommenttia:

  1. nyt on kirpparilla arvoisensa paikka! hinnat tuntuvat olevan kohdillaan. niin se vain näyttää olevan, et sitä silmä löytää, mistä on tarve, vaik samoja juttuja varmaan ollut aiemminkin tarjolla.
    hieno homma, et ukkikin lähti mukaan tanssikursille, nyt teil onkin sit mukava uusi harrastua ja kunto nousee kohisten tanssien ja Murua ulkoiluttaen;)

    VastaaPoista
  2. Olen ihan hurahtanut seura-eli lavatansseihin. Toistaiseksi en edes kaipaa oikeita lavoja, vaan harjoitus ohjeiden mukaan on tosi ihanaa. Ja kun joka tanssin saa tanssia eikä tartte pelätä että jää seinäkukkaseksi!!

    VastaaPoista