lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kolmeen suuntaan

Tänään lähdettiin mökiltä kolmella autolla kolmeen suuntaan. Vävypoika lähti heti aamulla mökillä yöpyneen kaverinsa, tämän Sohvi-tytön ja oman kaksivuotiaan Kosmansa kanssa Muumimaahan. Ukki kaasutti ennen puolta päivää Esikoisen, yksivuotiaan Oivan ja koirien kanssa Saloon hurvittelemaan.

Muiden lähdettyä Mummi pakkasi tila-auton täyteen likasia pyyhkeitä, lakanoita (mistä niitä riittääkin?) ym. ja suuntasi Juniorin kanssa Helsinkiin. Kaupunkimatkalla pestään pyykit, piipahdetaan Äitimuorin luona ja tutkitaan sunnuntain kirpputoritarjontaa. Eli ohjelmaa riittää.

4 kommenttia:

  1. Oliko kirpparipäivä onnistunut, mitä löytyi?
    Sulle on kehittynyt kunnon " nenä" hyville ja käyttökelpoisille tavaroille, upeaa. Muutamat päätyneet minullekin, edelleen käytössä.
    Olen täältä pikkukylistä koittanut löytää vatsaavia, mutta useimmat varsinkin vaatetavaroista ovat rähjäisiä ja huonokuntoisia. Sen sijaan pikkutavaroita ja ihania vanhoja esineitä riittää kaikille toreille.
    Sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina löytyy, mutta tytöt ovat kehoittaneet rajoittamaan kirppisostoksia. Kun on halpaa, niin tulee turhaakin mukaan. Tänään tuli sisustuslehtiä vinha pina, riittää sullekin elokuussa ja ihana hellemekko seur Ranskan matkaa varten. Jee!

      Poista
  2. kuulostaa mukavalta, jopa se pyykkikuorma;) oletpa saanut herkutella mansuilla ja muskoilla, teitkö ihka oikean pöperön talkkunan kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyykit lähes pesty ja kirppikset koluttu. Päätimmekin palata mökille vasta maanantaina ja saattaa Esikoisen perhe ja Lontoon tyttö lentokoneeseen maanantaina. Hellepäivä kuluu Kaupungissakin ihmeesti.

      Marjat meni Juniorin suuhun sellaisenaan.

      Poista