sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Retki Turkuun

Eilen lankalauantaina ajoimme mökiltä Turkuun pitsalle ja kirjakauppaan. Piirtämisestä innostunut Juniori löysi Human Anatomy for Artists ja Mummi nappasi kauniin, perinneohjeita sisältävän Täydellinen ohje - Olivian parhaat reseptit (Ruster&Repo), Ukki jätti keräämänsä kirjat tiskiin muistaessaan kirjapinot nojatuolinsa vieressä.


Ja sitten herkulliselle pitsalle Denniksen pitseriaan. Paikka on aina täynnä, mikä kuvannee hyvää hinta-laatusuhdetta ja valtavaa pitsavalikoimaa. Pitsapohjat on Mummin makuun: ohuita, rapeita ja rasvaisia. Juniori otti jonkin tulisen pitsan, Ukki presidenttiSaulin ja Mummi kokeili äyriäis-aioli-kirsikkatomaattia. Hyvää ja kivaa oli, vaikka Ukin piti naputtaa tuplaespresson hinnasta (5,9 euroa). Onneksi osasi maksaessa tehdä sovinnon tarjoilijatytön kanssa ja sopu kotimatkalle oli pelastettu.

Loput otettiin doggie bagiin ja herkuteltiin tänään aamupalalla. Tuli mieleen ystäväni Ina, joka aina yhdessä syödessämme pyysi jämät pussiin mukaan jo edesmenneelle Amalia-koiralle. Silloin emme koskaan saaneet näin tyylikkäitä pusseja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti