perjantai 29. maaliskuuta 2013

Outo hiljaisuus

Pääsiäinen on vasta edessä, mutta meillä se on jo juhlittu. Söimme jo eilen eli kiirastorstaina pääsiäismenuun lampaasta suklaamuniin. Lampaanpaisti marinoitiin lopulta hunaja-yrtti-valkosipulilla ja hyvä tuli. Ukki vähä kyseli suolan perään, mutta kulinaristivävy kehui maukkaaksi. Vajaa kolmen kilon viulusta jäi vain rippeet. Kahvin kanssa herkuttelimme Esikoisen tekemällä valkosuklaakakulla. Kiva kun kokeilee aina uusia reseptejä, toisin kuin puolukkapiirakkaan pinttynyt äitinsä.

Syy pääsiäisjuhlamme aikaistamiseen oli nuorison tiukat aikataulut. Tällä järjestelyllä saimme kaikki paikalle Enäjärven mökille - Esikoisen pikkupojista Opiskelijatytön poikakaveriin, yhteensä 11 henkeä. Sunnuntaiaamuna Esikoisen perhe lähtee kaveriporukalla Lappiin ja Lontoon tyttö palaa suurkaupunkiin.

Mummin ja Ukin seuraksi jäi sentään Juniori, Koira ja pikkupoikien tyhjä robottilaatikko. Ja jääkaappiin unohtunut mämmi. Josko suklaamuna ja ihanat narsissit auttaisivat tottumaan taas outoon hiljaisuuteen ja kiireettömyyteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti