tiistai 24. huhtikuuta 2018

Lisää aamun avauksia


Haniassa parhaimpia ovat aamut. Lyhyen rantakavelyn (täällä) jälkeen istahdamme Ukin kanssa yleensä yhteen ja samaan rantakuppilaan seuraamaan kaupungin heräämistä: ”One americano with milk and one cappucino, please”.

Ennen yhdeksää olemme takaisin hotellilla, jossa kannamme aamupalan kolmannen kerroksen huoneeseemme. Ja nautimme parvekkeella valosta, auringosta, merestä ja lämmöstä. Ja tietenkin pehmeistä vaniljamunkeista ja hunajan kanssa syötävästä kreetalaisesta jogurtista - Lucia-hotellin jogurtti on erityisen herkullista.

Auringosta huolimatta kreetalaisen partsin kivilattialla ei keväällä tarkenisi ilman suomalaisia villasukkia!

4 kommenttia:

  1. Miten pääsitte lentokentältä hotellille?
    Jospa saisin miehen ylipuhuttua lähtemään noihin ihaniin maisemiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulimme taksilla, vaikka julkisillakin ehkä pääsee. Taksin saa helposti lentokentän edestä. Matka keskustaan on noin 15 km ja meiltä kahdelta velotti 23 euroa. Taksi ei saa ajaa vanhan kaupungin sisälle. Kuski jätti meidät parin sadan metrin päähän hotellista, jonka löysimme helposti.

      Poista
  2. Kiitos kivasta nojatuolimatkasta raportteine ja upeine kuvineen. Lomanne vaikuttaa erinomaisen onnistuneelta:)

    Olemme kertaalleen lomailleet Kreetalla Plataniaksessa ja viettäneet ikimuistoisen päivän Haniassa hevosajeluineen ja kreikan kielellä meille nähtävyyksistä kertovine kuskipapparaisineen. Viehko kaupunki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hania on helppo ja viehättää niin lapsiperheitä kuin eläkeläisiäkin. Ja hotellissa on meluntorjuvat parvekkeen ovet (jotka muuten toimivat) joten nuorisonkaan yöllinen juhlinta ei häirinnyt yhtään. Eli jokainen tuntuu löytävän kaupungista omat huvinsa...

      Poista