Rakastan runskeja eli runebergin torttuja. Minun runskini täytyy olla mantelinen, tuore ja kostea. Tänä vuonna söin sesongin aikana vain 5-6 runskia - pääosin eri kahviloissa. Maukkaimmaksi osottautui Hakaniemen hallista ostamani Marian konditorian sopivan kostea, paperivuokaan leivottu torttu. Ainoa paikka jossa torttuja vielä eilen myytiin - kaksi torttua vitosella.
Tykkään sesonkiherkuista. Vanhoja tuttuja joihin saa turvallisesti tutustua aina uudelleen.
Olen myös heikkona runskeihin. Parhaat runskit Turussa saa Aschanilta. Tulee varmaan syötyä noita torttuja ainakin 10 joka kevät.
VastaaPoistaSeuraavaksi jäämme odottelemaan pääsiäisen mignon-munia, jotka myös jakavat ihmiset tykkääjiin ja inhoajiin :):)
Poista