torstai 22. helmikuuta 2018

Viimeistä viedään


Rakastan runskeja eli runebergin torttuja. Minun runskini täytyy olla mantelinen, tuore ja kostea. Tänä vuonna söin sesongin aikana vain 5-6 runskia - pääosin eri kahviloissa. Maukkaimmaksi osottautui Hakaniemen hallista ostamani Marian konditorian sopivan kostea, paperivuokaan leivottu torttu. Ainoa paikka jossa torttuja vielä eilen myytiin - kaksi torttua vitosella.

Tykkään sesonkiherkuista. Vanhoja tuttuja joihin saa turvallisesti tutustua aina uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Olen myös heikkona runskeihin. Parhaat runskit Turussa saa Aschanilta. Tulee varmaan syötyä noita torttuja ainakin 10 joka kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi jäämme odottelemaan pääsiäisen mignon-munia, jotka myös jakavat ihmiset tykkääjiin ja inhoajiin :):)

      Poista