sunnuntai 20. elokuuta 2017

Kesä joka katosi


Tämä kesä tuntui katoavan tavallista nopeammin. Oikeastaan elin ja koin kesää vain kesäkuussa. Heinäkuu meni läheisen toipuessa leikkauksesta ja elokuu voimien keräämisessä - keskikesän kuukaudet lipuivat ohi lähes huomaamatta.

Mökillä olen piipahtanut juhannuksen jälkeen vain pari kertaa. Saunan alla vuosia eläneen rantakäärmeen (täällä) nahanluontikin jäi näkemättä - onneksi seitinohut kuivunut käärmeennahka jäi rantaan todisteeksi. Ja onneksi kesäkuussa istuttamani monet pelakuut ovat sateisen kesän johdosta voineet mainiosti. Ilman luonnon kastelua ne olisivat mökkitauon aikana kuukahtaneet.

Ja onneksi kesää on vielä jäljellä. Ja uusi kesäkin tekee tuloaan jo yhdeksän kuukauden kuluttua...

2 kommenttia:

 1. Niin, tosiaan on vain n. 9 kk:tta ja taas uusi kesä. Meille äideille ja mummoillehan tuo aikajana on tuttu ja ilo on aina odottaa. Toivottavasti saamme olla terveitä ja läheisemme myös. Minultakin meni kesä kuin olisin vain jotain odottanut. Tanssin iloa sinulle, itse en enää tanssi jalkavaivani vuoksi, mutta nuorena tuli sitäkin lajia harrastettua todella paljon.
  -Salosaaren mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun taas palasit, Salosaaren mummo. Huomasit varmaan että siirsin tanssipostaukset erilliseen blogiin. Ja olen tosi tyytyväinen. Siellä voin sydämeni kyllyydestä hehkutella tanssin ja oppimisen iloa, kun ei takaraivossa koko ajan tyskytä 'nyt lopeta, kukaan ei jaksa enää lukea tötä samaa'c Blogiin eksyy, jos eksyy, vain tosifanit :):)
   Minullekin tuli heti mieleen tuo tuttu yhdeksän kuukautta, joka aikoinaan oli toisaalta toooosi pitkä ja toisaalta älyttömän lyhyt. Mukavaa elokuuta!

   Poista