maanantai 23. toukokuuta 2016

Sunnuntain saalista

Mohedan puukengät 8 euroa

Tyttäreni ovat yhtä innokkaita kirppiskiertelijöitä kuin äitinsä - minkä töiltään ja perhekiireiltään ehtivät ja jaksavat. Sunnuntaina lähdimme perjantaina Suomeen tulleen Lontoontytön kanssa heti aamusta koluamaan Helsingin kahta suurinta ulkokirppistä eli Hakaniemen torin sunnuntaikirppiksen kautta Hietaniemen kirpputorille.

Molemmissa oli paljon myyjiä, mutta Hakiksessa tuntui olevan vähemmän tylsiä vakimyyjiä, jotka kierrättävät viikosta toiseen samoja muovilaukkuja, lasipystejä ja muumikamoja. Eli viihdyimme kumpikin paremmin Hakaniemessä, josta tein viikonlopun parhaimmat löydöt: Flaren lähes käyttämätön musta trenssi (takissa niin napit kuin vetskarikin, ja pukeva vyö), ruotsalaiset korolliset puukenkäsandaalit (remmit eivät haina eivätkä hankaa, koska ovat pehmeää oikeaa nahkaa) ja kolmanneksi kuukauden kuluttua syntyvälle vauvalle POP:n 52-senttinen suloinen raitahaalari, josta tosin maksoin peräti 12 euroa.

Opiskelijatyttö löysi pari kivaa puseroa itselleen. Minä lisäksi tavalliseen tapaani kasan uusia sisustus- ja naistenlehtiä - ja pikkupojille kymmenellä sentillä akuankkoja. Lisää kirppisretkistä toisessa blogissani Mummi kirppiksellä (täällä).

Flaren trenssi 15 euroa

POP:n raitapotkupuku 12 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti