keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Hissunkissun


Hissutellaan kaupunkikodissa sohvannurkan ja puutarhan väliä. Flunssa iski - onneksi ei tosi pahana - lauantaina, ja alkuviikon piipahdus Äitimuorin kanssa Siskon luokse Ranskaan piti perua. Arvaa harmittiko... Ja viime metreille jäänyt peruutuspäätös ahdisti ja itketti.

Nyt syödään antibioottia, parannellaan tautia ja töllötellään Pietarin MM-lätkämatseja ja Suomen Bacheloria - olisi valinnut suloisen Jennyn! Onneksi jaksan käydä lyhyillä ja rauhallisilla kävelyillä Murun kanssa seuraamassa joutsenten hautomispuuhia - ja kevään huimaa etenemistä (vertaa täällä).

Ukki lähti Chloen kanssa mökille, Opiskelijatyttö Poikakavereineen New Yorkiin ja Lontoontyttö on siirtymässä Espanjasta takaisin Lontooseen. Opiskelijapojan Tyttökaverin maha kasvaa kauniisti - laskettuaika on juhannuksena. Joten matkoja ja mullistuksia riittää, vaikka Mummi liimautuukin pariksi päiväksi sohvannurkkaan.

2 kommenttia:

 1. Voi Sinua. Juuri kun iloitsin tervehtymisestäsi ja kunnon kohentumisesta. Mutta niin ei kai sitten ollutkaan, vastustuskykysi ei ollut ihan 100 rossaa vielä. Ja se matkan peruuntuminen harmittaa vietävästi, tunnen sen tänne asti.
  Toipumista sinulle, ota rauhallisesti, ei se ole kuin 14 päivää elämästäsi pois tuo flunssan kanssa eläminen... höh, ei kai lohduta tässä iässä tuo päivien tuhlaus. :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki osanotosta. Aloitin antibiootin - aiemmastapoiketen - heti, ja lähti nopeasti puremaan, ja paraneminenkin paljon aiempaa nopeampaa. Joten hyvin jo porskutellaan!

   Poista