maanantai 30. toukokuuta 2016

Herkkuja Kuussa


Pitkästä aikaa tapasin Parasystävää. Oli tullut kotoaan Mikkelistä pariksi päiväksi pääkaupunkiin hoitamaan tyttären matkan ajaksi tämän kiinanharjakoiraa.

Istuttiin pari tuntia Töölön klassikkoravintola Kuussa (täällä), joka viettää parhaillaan 50-vuotisjuhlavuottaan. Tilattiin kolmen ruokalajin lounasmenu ja lasilliset valkoviiniä. Kukkakaalikeitto korvasienillä terästettynä oli samettisen pehmeä, rapeakuoriset siikapalat hyvin valmistettuja ja porkkanakakkujälkkäri silmiä hivelevän kaunis. Mukava, ystävällinen ja nopea tarjoilu plussaa, ravintolan naapuritontilla aloitettu parivuotinen autohallityömaa miinusta.

Mukava iltapäivä. Mummi pölisi sydämensä kyllyydestä - onneksi Parasystäväkin sai välillä suun vuoron. Eikä työmaamelu yltänyt ravintolan sisälle.

6 kommenttia:

  1. Näyttääpäs herkulliselta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkanakakusta tykkään sina - tämä todin olisi voinut olla vielä hieman kosteampi.

      Poista
  2. Hyvä ruoka hyvän ystävän seurassa, parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä seuraa saa huononkin ruoan maistumaan paremmalta, ja tämänpäiväisen vieläkin jerkullisemmalta!

      Poista