tiistai 7. heinäkuuta 2015

Oikea kirppis


Salossa - mökkikunnassamme - on monta hyvää kirpputoria. Yksi parhaimmista on Vilhonkadun Aarresaari (täällä) - iso, siisti ja valoisa itsepalvelukirppis, jossa myös jokunen pöytä paikalla myyntiä varten. Aarresaarelta löytyy niin aarteita kuin romua: aikuisten ja lasten vaatteita, mattoja, lehtiä ja astioita eli kaikkea mahdollista. Omat nurkat huonekaluille ja valaisimille sekä tilava kahvio. Ja sovituskopit!

Tänään lähinnä hypisteltiin. Mukaan tarttui hyvät Rukan kurahousut pikkupojille kolmella eurolla ja useampi uusi euron sisustuslehti. 

4 kommenttia:

 1. Appivanhemmilla (ex- ja nyt jo poistuneet) oli kesäpaikka Kruusilassa, onko tuttua seutua?. Salossa tuli aikanaan käytyä useinkin, mutta siitä viimeisestä käynnistä on jo yli 25 v. Pitäis ajaa joskus muistelemaan… ja samalla katsastaa nämä sikäläiset kirppikset. (Muistan, ettei salolaiset osannut yhtään ajaa, tulivat ja menivät risteyksissäkin miten huvitti… Ehkä siellä on nyt enempi liikennevaloja ..hih)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruusilan tiedän, muttei tuttu senkummemmin. Salo on tyypillinen pikkukaupunki - edelleen. Vaikka Nokian sulkeminen koetteli kaupunkia kovin. Tori, kirppikset ja taidemuseo käymisen arvoisia. Liikenteestä olemme mekin ihmetelleet mm. liikennevaloja tyhjissä risteyksissä.

   Poista
 2. Tuolla minun piti kerran käydä ja unohdin! Harmittaa vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salossa on yllättävän monta mukavaa kirppistä. Irtisanomisista huolimatta - tai niistä johtuen...

   Poista