sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Lava Lupajalla


Lauantai-iltana ajoimme Ukin kanssa Perniön Hallin lavalle (täällä) tanssimaan. Eka kerta ja positiivinen kokemus. Kahdeksankulmaisella katetulla pienellä puulavalla on tanssittu jo yli 60 vuotta eli vuodesta 1954.

Pertti Niemen Odessa-orkesteri tahditti keski- ja eläkeläisikäisten pariskuntien tanssia - parit tuntuivat nauttivan toistensa seurasta ilman näyttämisen tarvetta. Johtuiko sateisen koleasta ilmasta vai mistä, mutta lavalla ei ollut ruuhkaa ja parit saivat rauhassa kiertää salia omia koukeroitaan harjoitellen. Ukkikin selvitti foksit, tangot ja valssit alkuihmettelyn jälkeen kunnialla - ja nauttien. Kävelyhumpassa uskallettiin jopa leikitellä. Välillä pyyhittiin hikeä ikkunoista avautuvia kauniita ja viljavia länsisuomalaisia peltomaisemia ihaillen. Käymisen arvoiset pihakäymälät!

Onneksi tanssit Hallin lavalla jatkuvat syyskuun alkuun, joten ehdimme toivottavasti vielä toistekin. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Varsinkin, kun jännittäen mentiin. Positiivinen yllätys rohkaisi kokeilemaan muitakin outoja lavoja.

   Poista
 2. Ihania nämä kesäiset lavat - ulkohuusseineen. En ole koskaan ollut tuolla (se etäisyys !), mutta taatusti mieleenpainuva kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun ulkohuusi oli onnistuneesti verhoilla kaettu kolmeen lohkoon. Ja ulkopuolella lorisi pesuvesi isosta kanisterista itsetehtyyn kapeaan pesuränniin. Lostavaa ideointia. Ja toimivaa!

   Poista