lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappu meni


Aatto istuttiin Ukin kanssa kaupunkikodin lasikossa ja herkuteltiin risotolla, merenelävillä ja kuohuvalla. Hulinat jätettiin suosiolla nuoremmille. Vappupäivänä Ukki lähti koirien kanssa mökille ja Mummi jäi rapsuttelemaan kaupunkipihaa. 

Puutarhanikkareilta (täällä) olin ostanut kuunliljoja ja punaisen sinivuokon taimen. Liljat istutin uuteen varjoisaan kohopenkkiin rodojen taakse ja vuokko löysi paikkansa aurinkoiselta talonseinältä. Kohopenkkiin siirsin myös pihalle levinneitä pikkutalvioita ja valkovuokkoja. Varjopaikkaan aitaa vasten istutin nopeakasvuisen ja isolehtisen humalan. Iltapäivän kitkin voikukkia ja siivosin romuvarastoksi muuttunutta partsin alustaa.

Se oli Mummin vappu se!

4 kommenttia:

 1. Ihan hyvältä vapultahan tuo kuulostaa! Kukin makunsa mukaan - eikös sen niin pidä elämässä mennä?
  Kivaa loppuviikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Vaikka joskus muistelee kaihoisasti nuoruuden elämännälkää...

   Poista
 2. mukavalta kuulosti vapunviettosi minustakin:) tääl niin kylmä ahava et päädyimme viettämään iltapäivää Nick Brandin valokuvanäyttelyssä Veturitallissa. kerrassaan upea näyttely, onneksi ihmiset ovat sen löytäneet ja näyttely lyö Veturitallin yleisöennätyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo näyttely vielä käymättä, vaikka mielessä on ollut pitkään. Ensi viikonloppuna otammekon ohjelmaan kun pikkupojatkin tulevat mökille. Kiitos muistutuksesta, Ilona!

   Poista