sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ukin iloksi


Ukki täyttää tänään vuosia ja Mummi järjesti yllätysmatkan. Aamulla ajettiin Turkuun, josta jatkettiin laivalla Marianhaminaan, ja huomenna palataan Viking Gracella. Ukki ilahtui ja Mummikin nautti.

Meri oli tyyni ja Turun saaristo kaunis, vaikka sää oli kolea ja sateinen. Laivassa oli tilaa ja rauhallisia päivämatkustajia. Viisituntinen kului nopeasti. Pari tuntia nautittiin erikoisaamiaisesta - nimensä veroinen - samppanjoineen ja ihailtiin puhtaista (!) ja isoista - verrattuna kilpailijaan - ikkunoista ohilipuvia saariston huviloita. Pari tuntia istuttiin laivan eturavintolassa - taas ikkunan ääressä - lukien ja tuijottaen sumuista merta. Ja äkkiä oltiin perillä.

Nyt kerätään voimia illalliskoitokseen...

10 kommenttia:

 1. Mukavaa kotiinpaluuta! Toivottavasti matkanne sujui hyvin lpppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden yön reissukin voi tuntua pitkältä, kuten tämä. Kivaa oli - pääosin...Eli elämä on sekä -että, vaikka blogini kertoo vain toisenpuolen eli elämän Ja reissujen valopuolet. Piti vähä selittää...

   Poista
  2. Valopuoliin onkin hyvä keskittyä.
   Kaikilla on myös varjopuolia, ja onkin hyvä miettiä, mitä kertoo ja mitä ei. Joskus kertominen vapauttaa, mutta joskus tuntuu, että on hyvä, jos on varjoista vapaita saarekkeita.
   <3

   Poista
  3. ja onneksi tällä hetkellä elämässä valopuolia on huomattavasti enempi kuin varjoja. Ja kun ilojaan huomaa, niin ne kasvaa ja kestää paremmin varjopuoletkin. :):)

   Poista
 2. Vaikuttaa kivalta reissulta. Onnittelut Ukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri kiehtoo aina, ja laivareissut olivat tositosi kauniita läpi saaristomeren.

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut Ukillesi.

  VastaaPoista