keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pros&Cons


Vikinglinen pakettimatka Ahvenanmaalle oli halpa. Kahden hengen laivamatkat ja majoitus aamiaisineen siistissä ja mukavassa Park Aland -hotellissa maksoi huhtikuussa 112 euroa. 

Molemmat laivat - Amorella ja Viking Grace - olivat rauhallisia ja tilavia. Varsinkin uudessa Gracessa oli runsaasti paikkoja, joissa saattoi istua omissa oloissaan isojen näköalaikkunoiden edessä maisemia ihailemassa. Useita, helposti löydettäviä ja siistejä toiletteja! Autolla siirtyminen laivaan ja pois toimi vaivattomasti (auto edes-takas 44 euroa). Amorellan erikoisaamiainen oli huippua - etenkin kermainen parsapiirakka - ja aamun tarjoilijat sopivan seurallisia.

Huhtikuisesta Maarianhaminasta päällimmäisenä mieleen jäi verkkaisuus ja pysähtyneisyys sekä krokusten peittämät nurmikentät, Kastelholman kauneus ja joka paikkaan ehtivä tuuli. Parasta kahden päivän reissussa oli aamuhetki, kun Ukin kanssa istuttiin tuulen suojassa rantalaiturin vinolla puupenkillä nojaten venevajan pehmeän lämpimään lautaseinään.

Kiva pikamatka Mummin parista änkyräkohtauksesta huolimatta.


2 kommenttia:

 1. wautsi miten mukava reissu teil taas ollut!
  lukiessani tuosta "änkyräkohtauksestasi" minua alkoi hieman hymyillyttää, koska haluaisin ilahduttaa Sinua pikku haasteella, jonka löydät blogistani
  http://viinasilta.blogspot.fi/2015/04/virkatut-kukkakranssit-ugin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tykkään lyhyistä lähireissuista, vaikka haaveilenkin irtiotosta kauas ja pitkälle. Kiitos haasteesta, palaan siihen myöhemmin.

   Poista