sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Paellapäivä


Muru tapasi tänään emonsa Stidin ja koirasiskonsa ja -veljensä Rajasaaren koirapuistossa Meilahdessa. Kaikki neljä nauttivat ja juoksivat hullun lailla pitkin rantoja. Mielestäni Muru tunnisti ainakin emonsa, jonka tapasi viimeksi lokakuun lopussa.

Olin ajatellut ottaa koirasisaruksista valokuvia. Se jäi todella vain ajatukseksi, sillä pesue oli jatkuvassa liikkeessä eikä kännykkäkamerani pysynyt vilkkaiden koirien perässä. Koirat nauttivat eivätkä välittäneet kurasta ja tihkusateesta. Kotona lämpimään suihkuun, minkä jälkeen uni maittoikin Murulle loppupäivän.

Iltapäivällä syötiin Ukin taikomaa paellaa Esikoisen perheen ja Juniorin kanssa. Seuraan liittyi myös väsynyt Opiskelijapoika, joka oli viettänyt viikonlopun mökillä neljän kaverinsa kanssa.

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs näyttä paella herkulliselta - voit oola kyllä tyytyväinen kokkaavasta Ukista!
  Kivaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, kokkaava Ukki on taivaanlahja, sillä olen itse huono ruoanlaittaja. Meillä on selvä työnjako nykyään: Ukki kokkaa ja sottaa, Mummi pesee astiat ja järjestää paikat. Vuosien opettelun jälkeen toimii nykyään hienosti.

   Poista
 2. Voi että! Onko ukki käynyt kursseja vai ihan itseoppinut mestarikokki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukki on itseoppinut mestarikokki, jonka keitoksia nuoremmekin tulevat mieluusti syömään lapsuudenkotiinsa. Ja Mummikin on onnellinen - eikä jälkien siivouskaan enää rasita, kun maanantain voi pitää lepopäivänä.

   Poista
 3. Hyvä, että jokaiselle on joku homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoanlaitto on luovaa hommaa, ainakin meidän keittiössä - ja sopii paremmin bohemille ukolle kuin pikkuasioihin takertuvalle (onneksi ikä on vähän tehnyt tehtävänsä) mammalle!

   Poista