maanantai 24. helmikuuta 2014

Nyt Se alkaa!


Siis Kevät! Ainakin meillä. Itäväylää ajaessa tuli pakottava tunne käydä Plantagenissa tarkistamassa, olisikohan siellä jo ruukkunarsisseja. Ja olihan siellä! Ja ne muuten pantiin ulos parvekkeelle ja talviset kanervat heitettiin roskikseen. Mummi uhmaa säänjumalia! Pikkusen sentään nöyrryn ja tarvittaessa otan kukat yöksi sisälle.

Ilman pakottavaa tunnetta olisin missannut myös pienet pelarkuun taimet. En taaskaan olisi muistanut, että ne tulevat myyntiin näin aikaisin. Himopuutarhurit ostaa taimet varmaan suoraan puutarhoilta, mutta minä olen aiemminkin hankkinut proosallisesti Plantagenista, ja hyviä olen saanut.

Ostin kolmea erilaista kirjavalehtistä, yhteensä 16 taimea 20 eurolla - ei paha. Minun oli tarkoitus ottaa osa riipuvaa mallia, mutta kotona huomasin että kaikki olivatkin kirjavalehtisiä. Onneksi tykkään värikkäistä lehdistä! Ehkä haen lähipäivinä vielä pari riippuvalehtistä - jos vielä on jäljellä.

6 kommenttia:

 1. Tämä melkein on se virallinen keväänavaus! Eikö niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikka voihan niitä lumia vielä tulla, mutta se katsotaan siten aikanaan. Ja tarvitaessa kaivetaan taas pulkat esille.

   Poista
 2. OI, mitä ihanuuksia! Ja tuo bannerikuva on koukuttavan kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät herättää väsyneemmänkin mummon!

   Poista
 3. Suurkiitos pelakuu vinkistä! Pitänee pyörähtää huomenna Plantagenissa katsomassa tilanne. Mielellään kasvattaisin taimet itse. S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipasepa äkkiä, viime vuonna jäin ilman. Pikkutaimia saa myös keväisiltä puutarhamessuilta, esim. Messukeskuksessa.

   Poista