lauantai 15. helmikuuta 2014

Luut kaluttu


Ukki teki tänään Opiskelijapojan toivomuksesta ribsejä. Kypsensi possua uunissa matalassa lämmössä neljä tuntia Gullichenien uuden Safkaa maanantaista sunnuntaihin -kirjan ohjeen mukaan. Hyvää tuli - maistui muillekin kuin Opiskelijapojalle. Lisänä lohkoperunoita ja fetasalaattia.

Päivä kului ihanasti tanssitreeneissä Vantaan Puistokulmassa - kaksi tuntia foksin alkeita ja kaksi tuntia fuskun alkeita. Kiva kun joukossa oli myös pari kokeneempaa kavaljeeria, jotka pyörittivät Mummiakin kevyesti. Tuntuu ihanalta, kun vielä vanhanakin oppii ja tuntee ajoittain jopa tanssivansa keveysti, vaikka rentous ja luotto viejään on vielä hakusessa. Mutta toisto tekee vanhastakin taiturin, vaikka nuorempia hitaammin. 

Kotona saunaan, suihkuun ja syömään Ukin valmistamia herkkuja Juniorin, Opiskelijatytön ja Opiskelijapojan kanssa. Nuoret jatkoivat iltarientoihinsa. Ukin ja Murun kanssa nautimme takkatulesta ja Ukki pikkukonjakista. Välissä toki jännitettiin Venäjä-USA -huippumatsin voitto(ent. rangaistus)maalikisaa. Yllättävän moni lyöjä epäonnistui, lopulta USA voitti.

4 kommenttia:

 1. Kulostaapa ihanan houkuttelevalta tuo tanssin oppiminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan hullaantunut. Aloitin viime huhtikuussa, välissä toki parin viikon taukoja. Välillä vähän lonkka kyllä vihottelee, mutta toistaiseksi on kestänyt. Tanssi hoitaa kroppaa, mutta varsinkin mieltä.

   Poista
 2. Herkullista!

  Ikävää, ettet nyt pääsekään bloggaritapaamiseen. Toivottavasti tulee toinenkin tilaisuus tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa siis vain jäljelle jääneet luut!
   Joo, minuakin harmittaa, mutta luotan että sinä tai joku toinen järjestää vielä uusia tapaamisia.

   Poista