maanantai 30. joulukuuta 2013

Miesten juttuja?


Pikkumiehet viettivät välipäivää Mummin ja Ukin luona. Ulkoiltiin, luettiin ja paistettiin nakkeja. Ja syötiin pari piparia. Ihmeteltiin myös Mummin joulukuusta, jossa koristeina on vain kynttilöitä. Lontoontyttö sanoi, että Mummilla on minimalistinen kuusi. Tähän Ykkönen totesi: "Meidän joulukuusessa ei ole ollenkaan maalia."

Lisää miestenjuttuja täällä.

Ps. Kun luen tätä juttu uudelleen parin viikon päästä, mieleeni muistuu että todennäköisesti Lontoontyttö kutsuikin Mummin kuusta "minimaaliseksi" eikä "minimalistiseksi". Ykkösen kommentti on tällöin vielä osuvampi.

6 kommenttia:

 1. Totuus tulee sitten miesten suusta, eikö?

  VastaaPoista
 2. Kuvasta näkee mikä kiinnostaa! Vai minimalistinen kuusi, onko sinulla minimalistinen kausi vai pidätkö yleensäkin pelkitetystä tyylistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjatta, kuusi on parvekkeella olohuoneen ison ikkunan edessä. Tämä on pääsyy miksi ei koristeita. Mutta tykkään yksinkertaisesta tyylistä, vaikka koristeellisuuskin seassa viehättää.
   Taas viime postauksesi teksti oli upeaa. Mietin pitkään laitanko sinulle kehuvan kommentin, mutta sitten luovuin, kun tuntui niin hassulta laittaa kirjablogiin kommenttia jossa en ota mitään kantaa itse kirjaan. Mutta luen niitä edelleen ahkeraan, kuten olen aiemminkin maininnut.

   Poista
  2. Kiitos vaan sinulle Inna! Mukava kirjoittaa, kun kuulee, että on lukijoita. Itsekin kirjoitan harvoin kommentteja.
   Sinulla on niin mainioita juttuja, että niihin on helppo heittää jokin kommentti.

   Poista
  3. Joten jatkamme toisten juttujen ja intohimojen seuraamista!

   Poista