tiistai 31. joulukuuta 2013

Goodbye 2013


Vuosi päättyi herkutteluun. Iltapäivällä käytiin kuohuviinillä Velipojan ja Vaimon uudessa asunnossa Kruununhaassa. Kiva ja asukkaiden näköinen koti, täynnä muistoesineitä eletyn elämän varrelta.

Kotona herkuteltiin sinisimpukoilla, itsetehdyillä ranskanperunoilla ja taatelisuklaakakulla, joka sekin vanhetessaan vain paranee. Muisteltiin Bryggen ihania simpukoita ja kevättä 1990-luvun lopulla, jolloin Mummi oli "työharjoittelussa" Brysselissä. Hyvät muistot ja herkkuruoat johdattavat Mummin ja Ukin vuoteen 2014.

Kello on vasta kahdeksan, mutta Itä-Helsingissä on paukkunut jo kaksi tuntia. Onneksi koirat eivät ole moksiskaan. Hyvää Uutta Vuotta!

8 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja!
  Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatsa piukeana nyt köllötellään. Hyvää vuotta Sinullekin!

   Poista
 2. Ooh, ihania ruokia! Täälläkin paukkuu. Samppanjat on kilistelty ja tinat valettu kahdestaan miehen kanssa. Mietin kulunutta vuotta, miten paljon kivoja asioita on tapahtunut ja mitä kaikkea mahtaa ensi vuosi tuoda tullessaan.
  Hyvää vuoden vaihdetta ja koko vuotta 2014 sinulle Inna!

  VastaaPoista
 3. Meillä on tinat jäänyt väliin jo vuosia. Osa perinteistä on jäänyt elämän varrelle. Harmi. Ehkä elämän ruuhkavuodet oli minulla niin ruuhkaisia että hyvä kun perusrutiineissa pysyi kiinni.
  Mukavaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta Uutta Vuotta sinullekin!
  Juhlavat herkut teillä :)
  Meillä kissat viettivät eilisillan sohvan alla kun naapurit aloittivat rakettisodan jo seitsemän jälkeen, onneksi se loppui puoleenyöhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja - jo toivotinkin sinulle blogissasi hyvää vuotta

   Poista
 5. Ihanat herkut!
  Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista