torstai 15. elokuuta 2019

Tuttua reittiä

Salmelan näkymiä

Viime viikonlopun lyhyt Mikkelin reissumme (täällä) sujui tutun kaavan mukaan. Mennessä kahvittelimme viitostien varrella tutussa Miekankosken kahvilassa (täällä). Ihana kuppila ihanassa paikassa. Itseleivottuja herkkuja ja leppoisa tunnelma. Ja yllättävän tyylikkäät ja selkeät nettisivut :):)

Kävellessäni kosken rantaa Murun kanssa näin lähietäisyydeltä koskeloemon ison poikueen kanssa harjoittelemassa sukeltamista. Mieleenpainuva kokemus, kun pikkusintit pikaisesti piipahtivat pinnan alla ja lähes juoksivat vedenpintaa valtavalla vauhdilla pitkiä matkoja.

Paluumatkalla poikkesimme Salmelan taidekeskuksessa Mäntyharjun kirkonkylässä (täällä). Valtavasti väkeä, koska päätalon kesäinen taidenäyttely oli auki viimeistä päivä. Mutta yllättäen ruuhka ei häirinnyt. Ennustuksista poiketen ilma oli upea ja lämmin ja kaikki olivat hyvällä tuulella. Ja näyttelyyn sai ottaa koiran mukaan - ihana yllätys! Murun kanssa me sitten ihailimme niin värikylläisiä Wardin töitä kuin Eila Hiltusen pienoisveistoksia. Lähes kaikki esillä olevat työt olivat myyty tai varattu - kannustavaa järjestäjille.

Yllättävintä ja ihaninta Salmelassa oli kuitenkin Arja Koriseva, jonka kaunis ääni kaikui puistossa kävellessäni. Hän harjoitteli Salmelan esiintymislavalla myöhemmin alkavaa yhteislaulutilaisuutta varten.

Kiitos Arja kahdesta ihanasta tangosta, joita pysähdyin kuuntelemaan - tanssijalka vipattaen...

Miekankosken kahvitupa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti