lauantai 2. maaliskuuta 2019

Lohinigiriä ja muuta


Museokadun ja Vänrikki Stoolin kadun kulmaan - entisen Voffeli ja Kaffeli -nimisen kahvilan (täällä) paikalle - on vuoden alusta avattu uusi japanilaistyylinen ravintola Daruma (täällä). Ja pitihän siellä käydä lohinigireitä rakastavan kaksivuotiaan pojanpojan kanssa. Ravintoseuraksi kelpuutimme myös Ukin sekä Kaksivuotiaan vanhemmat.

Daruman sushit maistuivat meille kaikille - jopa parhaita pitkään aikaan. Myös edamamepavut olivat raikkaita ja maukkaita, samoin kuin Opiskelijapojan alkuun tilaama misokeitto ja Ukin ja Tyttökaverin maistamat pokekulhot. Herkkua kaikki tyynni.

Ei siis ihme, että pikkuravintolan kaikki seitsemän pöytää täyttyivät perjantai-iltana kuuteen mennessä. Mutta onneksi vaihtuvuuskin oli ihan kivaa. Paikkaan tultiin etupäässä syömään, ei niinkään iltaa istumaan.

Lohinigirejä odotellessa luettiin Mummin tuomaa serkkupoikien vanhaa kirjaa paloautoista. ”Katso mummi, katso mummi!” kaikui kirkas ja innokas pikkupojan ääni pienessä ravintolassa. Hyväili Mummin mieltä.

2 kommenttia:

  1. todella herkullisen näköinen annos! uskon sen, et mieltäsi hiveli ehkäpä annostakin enempi viel pikkukaverin huomio. mekin käytiin nuorten kaa eilen syömäs turkuses italialaisessa ravintolassa Hamletin jälkeen. voin suositella muuten myös tätä Turun kaupunginteatterin Hamlettia Ruissalon lisäksi:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun retkiä tulee tehdyksi useamman kerran vuodessa, joten kiitos vinkeistä. Yksi syy tiheään turku-vierailuun, on tietenkin Salon mökki. Mutta muutenkin etenkin kesäinen Turku ympäristöineen on yksi kaupunkiretkisuosikkejani.

      Poista