maanantai 1. lokakuuta 2018

Jätskiä Rööperissä


Perjantaina haettiin Ukin kanssa susheja kotiruokailuun Kapteeninkadun Sushi’N’Rollista. Yllättäen sushiherkutteluun liittyi myös Opiskelijapoika Tyttöystävän ja Max-pojan kanssa - onneksi ilmoittivat tulostaan ennen sushien noutoa. Kaikille maistui, vaikkei riisi parasta ollutkaan.

Jälkkärille päätimme kävellä Laivurinkadulla kesällä avattuun BusGelato-nimiseen pieneen jätskibaariin (täällä), joka viikonloppuna on auki peräti kymmeneen asti. BusGelato on alkujaan Lahdesta, missä italialaistyyppiset jätskit edelleen valmistetaan. Valitsemani salmiakki-suklaakombo oli herkkua, samoin aiemmin maistamani kookosjäätelö. Pikkubaarissa on myös A-oikeudet. Viereisessä pöydässä nuoripari näpläsi tietokoneita ja siemaili punaviiniä. Opiskelijapojan perheen kadottua viereiseen leikkipuistoon mekin jäimme Ukin kanssa vielä relaamaan ja maistelemaan Limoncelloa.

BusGelato on sopivan pieni ja kivan rento paikka, jossa on myös pari ulkopaikkaa ilta-auringossa. Käsintehty jäätelö on hintavaa (3,80 euroa/pallo), joten säästän baarivisiitit erityishetkiin, kuten Pikkupoikien tai Siskon vierailuihin.

Sushi’N’Rollin sushivalikoimaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti