keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Taas Turuus


Käytiin Salon mökiltä iltapäiväretkellä Turussa, koska Ukin piti korjauttaa auton peräkoukku. Reissussa Ukin ja Mummin lisäksi Juniori, Muru ja lomaviikkoa mökillä viettävä viisivuotias.

Auton ollessa huollossa ehdittiin käydä kahdella kirpputorilla: tuttu Mimmin kirppis (täällä), jossa tavarat tuntuivat huonontuneen ja hinnat nousseen, ja keskustan Lähimmäinen, jota ylläpitää Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö ry (täällä). Kivaa tutkittavaa oli molemmissa - löytyi mm. kapea koivunvihreä pullo eurolla ja kaksi Aino Aallon lasilautasta kaksi euroa kappale. Pullo löysi heti paikkansa mökin terassin pöydältä ja lautaset pääsivät jälkiruokalautaspinon jatkoksi.

Ja tietenkin käytiin herkkupitsoilla Denniksessä (täällä) - Turku-retkiemme perinne. Ja innokkaalle pikku-Ronaldolle ostettiin uusi jalkapallo...

5 kommenttia:

 1. Hassua, luin ekaksi pikasesti otsikon "Karu totuus" ja ihmettelin kun ei otsikko sopinut lainkaan tekstiin… :) Olenkohan sekoamassa… heh.
  Kivat löysit, tuon pullon olisin minäkin voinut ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karu totuus - se voisi hyvin olla jonkin postaukseni otsikko. Minun karu totuus olisi ehkä ikääntyminen, vaikken sitä ääneenmyönnäkään...

   Poista
 2. On mahtavaa että vielä saa maatiloita tuoreena kananmunia, me ollaan käyty sauvosta iso erä aina,kun ei ole pitkä matkakaan meiltä, ovat edullisiakin, kun eivät mene välikäsien kautta.Mummon tehtävät on hoidettu tältä juhannukselta, kyllä me ollaan tarpeellisia eläkkeelläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä pikkukanala oli tosi tod näk vain omaan taråeeseen - kuusi kanaa. Ja ilmeisesti hyvin riittää parille perheelle. Mutta pitäneeetsiä Salon lähettyviltä munien suoramyyntiä, sillä meillä kaikki rakastavat kananmunia.

   Poista
 3. Löysin sattumalta blogiisi ja oli kivoja juttuja :)
  Monta tuttua paikkaa tässä postauksessa (asun itse Turussa).

  ps. jos teatteri kiinnostaa niin kannattaa blogissani käydä osallistumassa kilpailuun :)

  VastaaPoista