keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kiva kirppis


Käytiin Lontoontytön ja Juniorin kanssa ekaa kertaa tutustumassa Opiskelijapojan ja Tyttöystävänsä uuteen kämppään Töölönkadulla. Tilava, valoisa ja kodikas - huonekalujen vähyydestä huolimatta, tai ehkä juuri siksi. Kaunis tammiparketti ja vaaleat off-white seinät. Runsaasti komeroita, iso taulutelkkari ja ihanat ikkunalaudat. Pikkuhuoneessa serkkujen käyttämä vauvansänky odotti H-hetkeä.

Tuleva äiti oli kaunis ja hehkeä, tuleva isä innokas ja rauhallinen - toistaiseksi...

Samalla matkalla piipahdettiin Töölöntorin laidalla Sandelsinkadulla avatussa uudessa Relove-nimisessä kaupassa (täällä), jossa on keväällä avattu kahvila ja itsepalvelukirppis. Yllätti positiivisesti! Pääasiassa aikuisen naisen vaatteita, jotka aseteltu kivasti esille. Kodikas tunnelma ja mukavasti istuskelupaikkoja. Eikä mikään kellari, vaan vaalea ja valoisa - kurkkaamaan kutsuva. Sisällä kiertelikin paljon asiakkaita.

Kaikki kolme - 30-kymppinen Lontoontyttö, 23-vuotias Juniori ja eläkeikäinen Mummi - löysimme mieleistä ostettavaa. Lontoontyttö ilahtui "kiinalaiskuvioisesta" mustasta bleiseristä (jota oli kuulemma etsinyt pari kuukautta) ja Mummille mukaan tarttui Masain vaalea pellavajakku 18 eurolla (alla). 

Reloveen palataan - sekä myymään että ostamaan!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, aina totain tahtoo tarttua matkaan, vaikkei tarttiskaan...

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tämä kirppis tarttis koluta.
  Selasin sinun postauksiasi ja kivoilta näyttivät.
  Olen ollut muissa mielentiloissa, eikä bloggaaminen ole yhtään maistunut, ja nyt yritän käydä läpi minulle kommentit jättäneitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ota paineita, ainakaan minun suhteen. Tykkään kun kommentoit - ja ahkerasti - mutta ymmärrän täysin. Että välillä on muita mielessä. Mukavia kesäkuun päiviä sinulle!

   Poista