maanantai 6. toukokuuta 2013

Mutkia matkassa

Vaikka Tallinnan matka oli kiva ja siitä jäi hyvä muisto, niin siihen liittyi pari inhoa asiaa, jotka yritän unohtaa ja muistuttaa itselle että menevälle sattuu. Vaikka kirpaseekin.

Olin varannut meille vanhuksille hotellihuoneen ja nuorisolle (6+2 pikkuset) kaksi halvempaa huoneistoa lähistöltä eri firmojen kautta Booking.comista. Lähtiessä tarkistin Booking.comin omasivuiltani, että varauksessa on 1 hotellihuone ja 2 huoneistoa, eikä muita varauksia.

Tallinaan saavuttua saimme hotellihuoneen (ihana ja iso) ja pienten kommellusten kautta myös toisen huoneston hotellin läheltä. Kun menimme hakemaan avaimia toiseen huoneistoon, toimistossa ilmoitettiin että minun nimellä on varattu 3 huoneistoa eikä vain yhtä. Ensin toimistotyttö sanoi että varoitan teitä "yleensä peruuttaattomista huoneistoista joutuu maksamaan, mutta antaa nyt olla ", mutta soitettuaan jonnekin sanoikin että "manager" sanoi että pitää maksaa ainakin kahdesta. Olin äimänä. Näytin tietokoneelta että booking.com -varauksissani näkyy vain yksi huoneisto. Kaksi toimistotyttöä todisti asian. Lupasivat palata myöhemmin puhelimitse. Iltapäivällä soittivat ja sanoivat että minulla on 3 varausta ja joudun maksamaan ne kaikki, vaikka luulin varanneeni vain yhden.

Kotona tarkistin että olin aiemmin todella varannut 2 huoneistoa, mutta luullut peruuttaneeni varaukset. Ilmeisesti peruutus netissä oli epäonnistunut ja jostain syystä ne eivät näkyneet omasivuillani. En ymmärrä ja kaikki asiointi Booking.comin puhelimiin pitää vielä käydä englanniksi. Ilmeisesti joudun nyt maksamaan kaksi tyhjää huoneistoa käyttämiemme lisäksi. Eli halpa majoitus tuli tosi kalliiksi. Arvaa harmittaako.

Iloa päivään toi oivallinen Oiva ja kevään ensi visiitti Kaivopuiston Mutteri-kahvilassa ja fuskun harjoittelu Malmin työväentalolla. Rakastan pehmeitä voisilmäpullia, mutta tänään pystyin vastustamaan Mutterin kiusausta. Mutta palaan maistamaan herkkua!

Mutterin voisilmäpullia

2 kommenttia:

  1. Onnittelut täältäkin Ukille, ihanaa saada juhlia rakkaitten ympäröimänä! samaa mieltä huone sotkuista, "rapatessa roiskuu", ja sehän oli vain rahaa, ei mitään peruuttamatonta muuta ikävää. Ihana pikkumies tuo Oiva;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun joku lohduttaa! Jo matkalla Opiskelijatytön maailmalla paljon seikkaillut poikaystävä lohdutti jo aivan samoilla sanoilla kuin sinä eikä harmitukseni pilannut muuten kivaa matkaa.

      Poista