keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kivipuutarha


Pari vuotta sitten laitoimme kivetyksen kaupunkikodin sisääntulon eteen. Tapamme mukaan fuskasimme hieman pohjustustöissä ja nyt kivien välistä pukkaa valkovuokkoja. Mutta aika suloista, eikö? Kaikki muut rikkaruohot olen nyppinyt juurineen ja vuokkoja lukuunottamatta kivienvälit olivat jo viime vuonna suht puhtaat.

Tänään Kakkonen hoivasi Ellenin vauvanukkea, söi puistossa Maijan kanssa näkkäriä ja huristeli kaupassa ostoskärry-leikkiautohärvelillä. Kotimatkalla Kakkonen ihastui oravaan ja jahtasi mehiläistä.

4 kommenttia:

 1. Valkovuokkoja ei kyllä voi vastustaa ! Ei tuon somempaa voi olla. Ja vuokot ovat niin ihanan vaatimattomia, katoavat sitten näkyvistä kokonaan kun aikansa on ohi, tavattoman viehättävää ja vaatimatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivästyneen kevään takia nämä kaikki kevätkukat tuntuvat nyt entistä ihanimmilta ja ehkä myös siksi että kiireisen työelämän jälkeen niitä ehtii nyt paremmin ihastella ja haistella. Kohta vierestä pukkaa myös Äitimuorin pihalta siirrettyjä vaaleanpunaisia vuokkoja. Kuhan tekeentyvät, laitan niistäkin pari kuvaa. Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Kasvaisipa meilläkin valkovuokkoja kivien lomasta. Niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivonkin että vuokot leviävät laajemmalle. Onneksi on nyt valokuva, josta voin tarkistaa tilanteen ensi vuonna.

   Poista