lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirppuilua

Ekaa kertaa tänä keväänä Hietalahden kirpputorilla. Aurinkoisen ja lämpimän alkuviikon takia tori oli lauantain pilvisestä säästä huolimatta täynnä myyjiä. Tapasin torilla Siskon, joka oli tullut kurkkaamaan myymässä ollutta tytärtään. Sisko oli sääennusteen mukaisissa kesähepenissä - hietsukonkarina Mummi tietää että keväisin torilla tuulee mereltä ja usein kylmästi, ja Mummin varustus oli sen mukainen. Siskon takia mentiinkin Hietsun kauppahalliin Soppakeittiö-nimiseen sisäkuppilaan, jonne oli rakennettu kiva toinen kerros ja jonka kaari-ikkunoista näkyi torille. Kahvi ja pullat keskinkertaisia. Ehkä ennemmin lounas- kuin kahvipaikka?

Kirpparilta löytyi parit hyvät housut, puna/valkoraitainen puuvillavillatakki (siskontytöltä), kiva musta teemuki viikolla rikkimenneen tilalle ja kasa tämänvuotisia sisustuslehtiä. Ja pari mukavaa rupatteluhetkeä tavallisten myyjien kanssa. Vakiomyyjät olen oppinut kiertämään kaukaa.

Iltapäivällä bussilla mökille kirpparihousut ja puna/valkoraitainen neule päällä. Neule taitaa olla Siskon vanha - joten kiitos vaan! Ukki ja Juniori heitti talviturkin, vaan Mummi ei vielä.


3 kommenttia:

 1. teitkin hyviä löytöjä kirpparireissulla. jotenkin vanhetessa viisastuu, osaa pukeutuakkin tilanteen vaatimalla tavalla. keltavuokko bannerisi iki ihana, näyttäisi ukin jalka vähän kutistuneen;)
  heleää helluntaita Sinulle, joko olet järvessä pulahtanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä olekaan keltavuokko, vaan omanrannan rentukka! Toistaiseksi kuvaan kännykällä joten tarkkuusesta joutuu tinkimään. Järviuinnit on vielä tulevaisuudessa.

   Poista
  2. niinpä onkin kun katson tarkemmin lehtiä, pitäisköhän jo hankkia silmälasit?

   Poista