tiistai 4. syyskuuta 2018

Uusissa maisemissa


Ollaan Ukin kanssa muuttamassa. Jatkossa asutaan sekä Punavuoren kaksiossa Helsingin keskustassa että Suomusjärven loma-asunnossa Salon laitamailla - vuorotellen, yhdessä ja erikseen. Viimeinkin pystyimme luopumaan kauniista ja rakkaasta, mutta lasten muutettua liian isoksi käyneestä Itä-Helsingin perheasunnostamme. Tuntuu hyvältä ja jännältä.

Punavuoren asunnossa on yllättävän hiljaista ja ihanan valoisaa. Ikkunasta näkyy iso vehreä puisto ja aktiivissa käytössä oleva urheilupuisto. Meri ja Hietsun kirppis on kävelymatkan päässä. Ja lähikortteleista löytyy monenmoisia kuppiloita ja pikkukauppoja. Kaduilla liikkuu paljon eläkeläisiä, lapsiperheitä ja ällistyttävän paljon koiria emäntineen tai isäntineen.

Olen rakastunut - Punavuoreen.10 kommenttia:

 1. Voi, kuulostaapa mukavalta! Uutta ja jännittävää! Hyvää syksyn jatkoa molempiin koteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa ja väliin haastavaa on. Mutta uutta kohti on jännä kulkea - vanhanakin.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Asuin opiskelijana osan aikaa Punavuoressa ja käyn monesti Helsingin reissuillani katselemassa vanhoja paikkoja.
  Punavuori on viihtyisä kaupunginosa. Siellä on kaikkea, mitä ihminen tarvitsee. Ei ihme, että olet rakastunut. Muutto on kaikkinensa kiva juttu, elämä alkaa kuin alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta. Olen yllättynyt, miten nopeasti olen kiintynyt Punavuoreen, vaikka en ole koskaan asunut Hesan keskustassa. Tosin kaikki Suomessa asuvat lapseni asuvat ja tykkäävät keskustasta. Aurinkoista syksyä!

   Poista
 3. Onnea uudelle elämäntilanteelle! Muutoksen raikkaat tuulet ovat useimmiten hyvästä ja kantavat mukanaan avaruutta ja aatoksen väljyyttä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Takkutukka. Asuinpaikan ja kodin muutos vaikuttaa yllättävän paljon moneen asiaan elämässä. Varsinkin kun olen ed asunnossa asunut yli 30 vuotta !!!

   Poista
 4. Kiva paikka asua. Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Risa! Päivitän lisää kuulumisia pikku hiljaa..

   Poista
 5. Onnea teille! Meillä olisi sama elämäntilanne, tilaa ihan liikaa mutta vaikea luopua talosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri Maija. Mekin jahkasimme pitkään. Ja etenimme asiassa eri tahtiin. Mutta kun lopulta osasimme päättää ja ryhtyä toimiin, olemme molemmat erittäin tyytyväisiä, ja ehkä jopa onnellisempiakin. Ja ylpeitä että saimme siirryttyä jahkailusta tekoihin.

   Poista