sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Kolmella kirppiksellä


Viikonloppuna kävin Salossa kolmella kirppiksellä. Kuten tutut tietävät, tykkään seikkailla kirpputoreilla, näprätä myytäviä tuotteita ja välillä haastella myyjien kanssa. Ja ostaa ”tarpeellista”.
Salossa on useampi kiva kirppari, joista lähes aina matkaan tarttuu jotain kivaa. Mistä sitä tavaraa pikkukaupungissa niin paljon myytäväksi riittääkin?

Perjantaina kolusin Radiokirppiksellä (täällä), Aarresaarella (täällä) ja SecondhandMarketilla (täällä). Kaikki kolme on isoja ja siistejä itsepalvelukirppiksiä, joissa jokaisessa on myös kahvila ja ainakin Aarresaarella jopa yleisövessa :):) Radiokirppiksellä myydään pääosin nykyään lastenvaatteita, mutta Aarresaarelta löytyy kamaa ja vaatetta laidasta laitaan. SecondhandMarket on avattu vasta viime vuonna, ja se etsii vielä paikkaansa. Lisäksi Salossa toimii aktiivisesti ainakin Ekocenter (paljon huonekaluja ja lamppuja) ja Salon seudun Suurkirppis, joka tosin viimeksi käydessäni vaikutti aika rupsahtaneelta.

Viikonlopun kirppissaalistani esitellään sivupalkista löytyvällä Mummi kirppiksellä -blogissani.

2 kommenttia:

  1. hyviä, tarpeellisia löytöjä. olen samaa mieltä tuosta Suurkirppiksestä, siel tuleekin nykyään käytyä melko harvoin. Aarresaari on hyvin pitänyt tasonsa kovassa kirppiskisassa, lähes joka kerta käydessäni hamstraan jotain kotiin viemisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen kirppisrohmu :):) Mukavaa helmikuuta Salon seudulle!

      Poista