tiistai 11. elokuuta 2015

Partsin pelarkuut


Kaupunkikodin parveke on lähes yhtä hieno kuin viime vuoden elokuussa (täällä). Ritilän villiviini on jopa viimevuotista muhkeampi. Punaiset riippapelarkuut on kasvatettu Plantagenin euron taimista ja valkoiset on ostettu toukokuun alussa Herttoniemen Puutarhanikkareista (täällä). 

Oikealla korkeassa ruukussa (ja alakuvassa vihreän jakkaran vieressä) näkyy talven yli säilynyt ja komeasti rehevöitynyt vaaleanpunainen Mårbackan pelarkuu. Toivottavasti saan sen pysymään hengissä ensi talvenkin... Keväällä Eiran Vinkelistä ostamani limenvihreä puujakkara (täällä) sopii kukkien keskelle loistavasti. Tarvittaessa se toimii niin varatuolina kuin kahvipöytänä. 

Onneksi parvekkeen kukkaloistoa pystyy ihailemaan myös sisällä istuessa olohuoneen isojen ikkunoiden läpi, joten koleasta kesästä huolimatta kukista on meillä nautittu täysin rinnoin!

2 kommenttia:

  1. Pelarguu on yks kauneimmista parvekekukkasista. Ja sinun parveke on mmmm-kutsuvan näköinen. Asutko rivarissa (vai onko tuo kerrostalon parveke...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asumme paritalossa, jossa kummallakin on oma iso parveke etelään ja ei kovin iso piha. Olemme asuneet samassa talossa jo yli 30 vuotta...

      Poista