maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mukavuusalueen rajoilla

Cha cha, hidas valssi, bugg, lavafoksi ja rumbabolero - yhteensä 7,5 tuntia. Uskomatonta että Mummikin jaksoi. Koko päivä tanssin opetusta Joensuussa - klo 10.45 - 20.30, välissä pari 15 min juomataukoa, 45 min lounas- ja 60 min päivällistauko. Iltatanssit taidan jättää väliin.

Olen siis neljä päivää Joensuun tanssiviikoilla Sari ja Jari Aaltosen lavatanssikursseilla hotelli Kimmelissä. Koville ottaa, sillä kurssit on pääosin jatkotasoa, alkeistasoa ei ole. Kysyin ennen kurssia sähköpostitse Sari Aaltoselta, voinkohan osallistua, kaikka olen tanssinut vasta runsaan vuoden. Toivotti tervetulleeksi.

Mutta koville välillä ottaa pysyä taitureiden perässä. Onneksi joukossa on jokunen minunkin tasoiseni. Yritän voittaa huonouden tunteeni (sekottaa lisää askeleitani) ja onneksi useimmat viejät ovat herrasmiehiä. Tanssi tuntuu kuitenkin ihanalta, vaikka päivällä meinasin jo luovuttaa. Mutta opin koko ajan lisää. Huomenna jatketaan.

6 kommenttia:

 1. Kunnioitettavaa! Juuri sellainen alue, jossa itselläni on isot estot voitettavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen ja tyytyväinen itseeni että uskalsin ottaa ensiaskeleen ja mennä yksin paritanssikursseilla. Vanhana kuten itse koin. Huomasin että oli muitakin "vanhoja". Ja kursseilla on paljon iloa ja vähemmän nirppanokkia kuin ennakkoluuloisena ajattelin.
   Eli jos kiinnostaa, kannustan yrittämään yksin tai kumpoanin kanssa.

   Poista
 2. Upeaa! Ei sitä kaikki jaksaisi tuollaista määrää tanssia.

  VastaaPoista
 3. Tanssi mummi tanssi. Tanssiin oppimiseen on vain yksi keino - kilometrit. Ei aika eikä askelkuviot, vaan tanssikilsat. Eli pikkuhiljaa kroppa alkaa muistaa eikä sen jälkeen tartte enää ajatella miten ja milloin...
  Ihana harrastus. Olenko maininnut sulle mun tanssiblogia: http://villitaskeleet.blogspot.fi/, käys vilkasemassa :) Siellä on niin tutuja kuin vähemmän tuttuja tanssilajeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki kanustuksesta! Olen löytänyt villitaskeleet-sivusi jo aikaisemin. Ja vierailen edelleen aika ajoin. Toistaiseksi tykkään kursseista, kerään uskallusta mennä tansseihin. Vasta siellähän ne kilometrit kertyisivät. Onneksi kurssejakin pääkaupunkiseudulla on melkein joka viikonpäivälle.

   Poista