maanantai 5. toukokuuta 2014

Tervetullut sade


Sade tekee luonnolle hyvää, mutta kylmästä en tykkää. Piti taas koiralenkille kaivaa välihousut ja sormikkaat. Onneksi lupasivat loppuviikosta lämpenevää.

Toisaalta nyt voin rauhassa tuijottaa Teemalta uusintana tulevaa Sodan vangit -sarjaa. Aikoinaan katsoin sarjan amerikkalaisen version - Isänmaan puolesta - ja alkuperäinen israelilainen versio jäi katsomatta. Tykkäsin amerikkalaisesta, mutta tykkään vähintään yhtä paljon tästä. Miten Israelissa osataankin tehdä TV-sarjoja, jotka vetoavat minuun. Joku vuosi sitten seurasin hulluna psykoterapeutista ja hänen potilaistaan kertovaa Terapiassa-sarjaa ja nyt tämä vapautuvista sotavangeista kertova Sodan vangit.

2 kommenttia:

 1. Rerapiassa -sarja oli erinomainen, En vaan tiennyt sen olevan israelilainen. Tuota sodan varhoa en alkanut seuraamaan. Taisin katsoa sen isänmaan puolesta. Tai ainakin jonkin vastaavan. Ja tykkäsin.
  Satoiko teillä niin kauan, että ehdit sen takia seurata telkkuakin… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katson jaksoja YleAreenasta, joten katsoin eilisiltaisen tunnin jakson tänä aamuna ja menin vasta myöhemmin koiralenkille. Nykyään telkkajuttujen katsominen Areenasta ja Katsomosta on niin helppoa. Mutta yritän olla katsomatta päivällä, etteimenisi ihan laiskotteluksi. Pääosin onnistunkin, joten tänään käytin pikkusadetta tekosyynä.

   Poista