tiistai 6. toukokuuta 2014

Ruokaisa kevätsalaatti


Keitettyjä uusia pikkuperunoita
Lehtisalaattia
Kevätsipulia varsineen
Punaisia minitomaatteja
Yksi isohko keltainen tomaatti
Yksi kypsä avokado
Pari keitettyä kananmunaa
Murustettua sinihomejuustoa

Kastikkeeksi 4 rkl hyvää oliiviöljyä, 1 rkl vaaleaa balsamietikkaa,
yksi murskattu valkosipulin kynsi sekä hyppysellinen sinappia ja suolaa

4 kommenttia:

  1. Raikkaan näköinen. Ai kun alkoi tehdä mieli uusia perunoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat perunet maistuu parhaimmille. Ja jos jää jäljelle, niin ai että ovat namia paistettuina ja salaateissa.

      Poista
  2. Ja perunat tekee lehtisalaateistakin ruokaisia, paljon muuta ei tarvitsekaan.

    VastaaPoista