sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Arabian siniraitaa 2


Arabia siniraita -postaukseni 16.3. (täällä) näyttää edelleen kiinnostavan ihmisiä. Tässäpä vähän lisää mökille kertyneitä Siniraita-astioita. Kaikki ovat suurperheessä jatkuvassa käytössä. Outo on tuo munakuppi-viritys. Siniraitaa myös täällä. Virallinen nimi näyttää Arabia-kirjojen mukaan olevan Sinivalko.

Aamulla radio meni vahingossa YleX:n kanavalle. Liekö ollut sattumaa, sillä nuori juontaja kertoi juuri minuun osuvaa juttua: Astun sisään huoneeseen, jossa on ihmisiä. Yksi meistä sanoo silloin: "Tässä minä nyt olen." Toinen: "Siinähän te olettekin." Ja kolmas: "Anteeksi taisin tulla väärään huoneeseen." Mikäköhän on minun repliikkini?

Ukki näki tänään saunarannassa sorsapoikueen. Se on KESÄ!

2 kommenttia:

  1. veikkaisin toista kommenttia. minullakin on maalla Arabian siniraita astioita, niissä on vain tumman sininen raita. olemme auttaneet nuoria muutossa, hikistä hommaa oli, mut en valita, kun kerrankin on lämmintä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittämätön ilma. Yleensä en valita, mutta nyt tiedän että illalla Malmin työväentalolla tulee tanssiessa kuuma, koska vanhan talon tuuletukset pelaa huonosti. Saa nähdä jätänkö kuumuuden takia väliin.

      Poista