keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kaupunkipäivä

Päivä Hesassa. Nautin kaupunkikodin ja kaupungin iloista: lämmin kunnon suihku illalla ja aamulla, hesari postilaatikossa ennen aamukuutta, partsikukkien kastelua aamuauringossa, aamupala meren äärellä Kaivarin Mutterikioskilla ja illalla kolme hikistä tuntia fuskun harjoittelua Malmin työväentalolla ja Mäkkärin laku-mcflurry.

Aamupäivällä käveltiin Äitimuorin kanssa runsas tunti Tapiolan Otsolahden rantaa (harmillisesti levää ja liikaa hanhia) ja nautittiin munkkikahvit Tapiolan vanhassa ostarissa. Kuumuudesta huolimatta jaksettiin molemmat, kun edettiin rauhallisesti, levättiin tiheästi varjopaikoissa ja juotiin paljon vettä. Äitimuori muisteli kaupunkilaislapsen kesiä Lapuan sukulaisissa "ihanaa oli tuntea lämmin lantakasa paljaiden varpaiden välissä ja ostaa salaa 20 markan vararahalla iso kasa tuoreita munkkeja itselle ja kahdelle serkkupojalle".

Iltapäivä kului pikkupoikien kanssa. Ensin nukkuivat pitkät päikkärit, kun olivat olleet aamun äitinsä kanssa Kumpulan uimalassa. Ennen isän kotiintuloa ehdittiin vielä käydä korttelipihalla keinumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti