lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannusmakkaraa


Ukki, Juniori ja Vävypoika innostuivat tekemään mausteisia makkaroita juhannuspöytään, ensikertalaiset Ukki ja Juniori kokeneemman Vävypojan hyvässä opissa. Siansuoli ostettiin jo torstaina Hakaniemen hallista - vaivainen parinkymmenen sentin suolenpätkä venyi niin, että saatiin kolme kiloa makkaraa. Lisäksi tehtiin perunasalaattia Salon torin herkkuperunoista ja Mummin perinteinen raparperipiirakka vaniljajäätelöllä. Juhannusherkuttelu senkun jatkuu!


2 kommenttia:

  1. näitä makkaroita voisin minäkin maistaa, vaik muuten en makkarasta niin välitäkkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ole makkaran ystävä, mutta näitä piti maistaa. Lihaisen hyviä. Meillä kuulema makkarat tehdään jatkossa omin voimin? Saas nährä!

      Poista