perjantai 4. tammikuuta 2013

Paastopäiviä?


Rakastan Mysi Lahtisen keittokirjoja, vanhojen perusruokien ohjeita. Kermaa ja voita voi halutessaan vaihtaa kevvyempiin vaihtoehtoihin. 

Etenkin kaalikääryleiden paras ohje löytyy hänen kirjoistaan. Ihanin käärylemuistoni liittyy vuoteen 2006, jolloin Lordi voitti euroviisut. Olimme viisujen aikaan ystäväporukalla (mm. Siima ja Ilari sekä Heikki vaimoineen) Moskovassa. Mennessä uhosin "jos Lordi voittaa, tarjoan kaikille sampanjaillallisen". Pidin sekä Lordin että Suomen voittoa mahdottomana. Illalla olin jo unohtanut koko euroviisut, aamiaisella ystävät tervehtivät minua suut virneessä: "Koskas se illallinen sitten on?" En uskonut korviani. Syksyllä kotona sitten venytettiin ruokapöytää ja kymmenen hengen matkaporukka nautti Mysin kaalikääryleitä ja venäläistä sampanjaa. Kiitos Mysi tästäkin kivasta illasta.

Ps. Kiitos muuten kommenteista. Olin niin tottunut, ettei niitä yleensä ole, etten alkuun edes huomannut niitä. Eilen illalla vasta jäin tuijottamaan kommentti-ruutua ihmeissäni. Ruokaa meilläkin saa hyvää, Ukin tekemää, mutta mimosat pisti vakavaksi. Ja sade nyt on ihan tuttu juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti