lauantai 26. lokakuuta 2013

Sviitin valtaus


Piipahdettiin taas Tallinassa, nyt Parasystävän ja tämän miehen kanssa. Pikainen herkuttelureissu: lähdettiin perjantaina klo 10.30 ja oltiin takaisin Helsingissä jo lauanantaina puolen päivän jälkeen. Aikaistettiin lauantain paluuta, kun aamulla Tallinassa huomattiin, että satoi kaatamalla. Näin Parasystävätkin ehtivät paremmin junalla takaisin Mikkelin kotiinsa.

Perjantai-iltapäivä sen sijaan oli aurinkoinen ja lämmin. Ehdittiin herkutella pitkällä lounaalla ravintola Ribessä, tutustua Kumun taidemuseoon ja kävellä kauniissa Kadriorgin puistossa. Sitten olikin kiire hotellille, jotta ehdittiin illalliselle - matkamme tarkoitus oli syödä seitsemän ruolalajin herkuttelumenu hyvässä virolaisravintolassa. Ilta kuluikin mukavasti syöpötellen ja vähän juopotellenkin. Menu oli hyvä, mutta ei ihan kymppi. Mutta kivaa oli, sillä seura oli täyskymppi. 

Saimme yöpyä Ukin kanssa yllätyssviitissä hotellin ylimmässä kerroksessa. Olen yöpynyt useasti samassa hotellissa ja ilmeisesti hotellin väki oli sen huomannut, sillä normaali huonevarauksemme oli muutettu kahden huoneen upeaksi saunalliseksi sviitiksi - samaan hintaan! Pitihän pientä komerosaunaa sitten kokeilla sekä illalla että aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti