sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aamiaiskierros


Viikonloppuna hurjasteltiin ja käytiin kolmesti aamiaisella. Ensin perjaintaina Kluuvikadun fasulla Ukin, Esikoisen ja pikkupoikien kanssa. Ihania ja monilajisia leipiä, hyviä juustoja, maittavat juomat ja herkulliset kakut. Lasten kanssa oli helppo olla ja vaunut sopi sisälle. Ainoa miinus oli käyneelle (purkille?) maistunut hedelmäsalaatti. Kolmesta aamiaispaikasta ehdottomasti paras. Tänne palaamme!

Lauantaina oltiin Ukin kanssa Hakaniemen hallin yläkeran kahvilassa, joka on aina kodikas valinta. Runsas lohileipä ja hyvä kroisantti, mutta puolen päivän aikaan vaikea löytää paikkaa. Usein mukava ulkomainen soittokaksikko esiintymässä.

Sunnuntaina kutsuttiin mukaan Isomummi ja Poikakaveri sekä pikkuH ja Juniori ravintola Sunniin Tuomiokirkkoa vastapäätä. Ikkunapaikka toisessa kerroksessa oli ihana ja noutopöytä oli kaunis, mutta ylihinnoiteltu. Salaattipainotteinen brunssi ei ollut makuuni; tarjolla vain brie- ja Ilves-juustoja. Tuoremehuista, munakokkelista ja jälkiruokakakuista joutui maksamaan lisähintaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti